Bemutatkozás


medence
Southern Coasts S.L. egy spanyol vállalat, mely helyi partnereivel együttműködve elsődlegesen ingatlanok értékesítésében, hasznosításában tevékenykedik. A társaság 1999. óta azonban nem csupán a különböző befektetésekkel kapcsolatos ügyintézésekben, hanem tapasztalatai és kapcsolatai kiaknázásával az idegenforgalmi, kereskedelmi, vendéglátó-ipari, jogi- és gazdasági területen is szerepet vállal. Mindezek miatt talán jogosan fogalmazhatunk úgy, hogy „TODO a ESPANA” vagyis minden ami Spanyolországgal kapcsolatos.
Az ingatlanokkal kapcsolatos tevékenységünk nem kizárólag magára az adásvételi ügyletre korlátozódik, hanem több ügynökséggel ellentétben a vásárlást követően is közreműködünk a különböző adminisztratív feladatok ellátásában valamint megbízás alapján a megvásárolt tulajdon hasznosításában. Az adásvétel bonyolítása (ingatlanok felkutatása, szerződések előkészítése, banki hitelekkel kapcsolatos ügyintézés, közjegyzői teendők) mellett spanyol partnerirodáink közreműködésével a bérbeadással-hasznosítással felmerülő napi ügymenetet is kezelhetjük.
Természetesen ha Önök a megfelelő tájékozódás érdekében a helyszínre utaznak – amit egyébként az előzetes információk birtokában mindenképpen javasolunk – , úgy előre egyeztetett igényeik szerint bemutatjuk az aktuális ajánlatokat, üzleti lehetőségeket. Magyarországi kollégáink segítenek utazásuk megszervezésében, a szállásfoglalásban, a repülőjegyek legkedvezőbb beszerzésében.