TORREVIEJA (Alicante):

A lakás közvetlenül a tengerparton lévő épület III. emeletén található (lift van). 4-6 fő elhelye
zése esetén is nagyon kényelmes. A lakás teljesen berendezett és felszerelt. Az épület tengerparti fekvésének köszönhetően a közelben több strand (legközelebbi – Playa del Cura – 20 m, homokos) is található. A ház ugyan szinte a parti sétányon (Paseo) helyezkedik el, mégis csendes és kiváló pihenési lehetőséget biztosít. A ház lakóinak saját úszómedencék
(felnőtt+gyermek) is rendelkezésükre állnak, annak ellenére hogy közvetlenül a ház előtt is lehet a tengerben fürödni.
Kialakítás: 3 hálószoba + 2 fürdőszoba,  konyha, nappali, erkély, közlekedők. Parkolási lehetőség a ház előtt.
További képek

FUENGIROLA (Málaga):

A lakás Fuengirola városának Torreblanca del Sol nevű nyaraló övezetében, azon belül a Residencial Monte Canada nevű urbanizációban helyezkedik el, a parttól 300 m-re. A reptéri gyorsvasúttal (kocsival 15 perc az autópályán a malagai reptér) mind Carvajal, mind pedig Torreblanca állomástól kb. 25 perces utazást követően megközelíthetjük.
Az El Carvajal nevű strand (homokos) a legközelebbi, mely az egyedülálló csaknem 7 km hosszú városi strandok közül az egyik ill. a sétány része. Az I. emeleti lakás (lift van) itt is teljesen berendezett és felszerelt s a gyönyörűen kialakított kertben (melyet csak a ház lakói használnak) az úszómedencéken (gyermek + felnőtt) kívül teniszpályák és gyermekjátszótér is van.
Kialakítás: 3 külön hálószoba (2 francia ágyas, 1 db 2 ágyas), 1 nappali, 2 fürdőszoba + WC-k, konyha – étkező, közlekedők. A lakáshoz az épület teremgarázsában 1 gépkocsi beálló tartozik.
További képek

LÉTSZÁM:IDŐSZAK: 
2-4 FŐ
(CSALÁDOKNAK 6 FŐ)
MÁJUS-OKTÓBER
500 € / hét / lakás
NOVEMBER – ÁPRILIS
350 € / hét / lakás
+ 30 € / fő / hét – rezsi
+ 20 € / fő / hét – ado
KEDVEZMÉNYEK: 3. hét: – 10 %, 4. hét: INGYENES!
TOVÁBBI NAPOK: 100 €/nap/lakás (külön rezsidíj itt már nem kerül felszámításra)
KAUCIÓ: 200 € / lakás – az elutazáskor történő átadást követően visszafizetésre kerül.
KLUBTAGSÁGI KEDVEZMÉNY: MINDENKORI ALAPÁR – 10%.